Wednesday, 2 August 2017

August Bloglist

Assalamualaikum semua.. Macam biasa, aku nak share dengan korang senarai pengomen tegar bulan Julai. Sebagai tanda penghargaan, dalam sibuk berhari raya, masih sudi menyinggah kat sini. Mereka adalah:

1.Muhammad Khairuddin Lim
Blog : http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/

2.aryan azra
Blog : http://aryanazra.blogspot.my

3.Siti Yang Menaip
Blog:http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

4. Zie Azi
Blog : http://jepunmari2.blogspot.com/

5.Hainom Okje
Blog : http://hainomokje.blogspot.com/

6.aRzMoHa
Blog : http://www.arzmoha.com

7.Cik Yaya
Blog :  https://tentangyaya.blogspot.my

8.I am LZ
Blog : http://ladyinredplanner.blogspot.my/

9.nhhas
Blog : http://hnr318.blogspot.my/

10.Adam
Blog : http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.my/

11. Farrah MF
Blog: http://famf-tower.blogspot.com

12.tiga lalat
Blog : http://tigalalat.blogspot.my

13.nini
Blog : http://duniasaya2001.blogspot.my/

14. Fidah Shah
Blog : http://whitebarley.blogspot.my

15.dorsett pink
Blog : http://dorsettpink.blogspot.my/ 

I olls sangat terharu dengan kehadiran u olls semua. Aku tau ramai yang  nak komen, tapi mungkin tetiba sel-sel otak tak berhubung. Adakah kerana entry aku yang entah apa-apa? Hahaha. Silent reader pun aku tetap appreciate. Tapi dah silent, aku tak tahu lah sape korang.

Sebagai tanda penghargaan, blog-blog yang tersenarai akan dimasukkan dalam bloglist Ogos. Patutnya update bloglist 1 haribulan, tapi gara-gara cuti lama sangat, sibuk nak settlekan segala kerja yang ada.

Yang tak tersenarai pun aku gi blogwalking jugak sebab aku memang rajin bab gi blog orang dan komen. Blog sendiri? Hurmmmmmmmmm.. Banyak sangat aku nak story kat blog ni. My brother's wedding, gi vacation, cerita Jepun yang tak habis lagi tu.

OKlah, thanks for reading! Nanti datang lagi ye..


33 comments:

  1. ramai peminat sal ni sebenarnya...akak ni ada masalah sikit nak masuk kat blog sal ni ...tu yg tak timbul2.

    ReplyDelete
  2. Hahahaha.. bulan lepas tak de sebab iolss malas tahap teruk.. tolong tarik tangan iolss bagi maju kehadapan bersamaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. aduh...sendiri pun merudum. awaklah tarik tangan akak..haha

      Delete
  3. mcm retis u, hahaha..
    tgh tggu sal update citer holiday tu..ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. krik krik, gambar pun tak transfer lagi

      Delete
  4. Yahoooo dah naik takhta ....

    Moga Allah hilangkan sawan bizi tu Sal...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kang kalau hilang, boring pulak

      Delete
  5. Salam kenal.. Mama Jue follower 343..

    ReplyDelete
  6. i'll be back. lama tak singgah sini

    ReplyDelete
  7. nama ceq x da for sure sbb br nk start menjengah ;-)

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. malu plak sebab blog tak berupdate..huhu

      Delete
  9. ehhh ada pulak nama akak tu kikiki...

    ReplyDelete
  10. best bila penulisan kita ada yang singgah baca & drop komen seketul dua.
    tidakla rasa mcm syok sendiri aje last2 org tak baca apa kan sal hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. asal wujud blog pun memang untuk syok sendiri sis..haha

      Delete
  11. Selamat datang ogos ...
    hi sal ...

    dah 9 pages kita dalam bab 8 buku 2017 ni ye ...

    bila nk ngeteh ni sal

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngeteh kat england lah, baru kerlas..haha

      Delete
  12. Salam kenal Dari mama. Eah ramai peminat blog ni

    ReplyDelete
  13. Baru berjinak-jinak nak komen kat blog Sal.
    Blog Sal ada identiti tersendiri.
    Tak pasang iklan langsung.
    Tak join grup blogger langsung.
    Mrs. A adore blognisalpunya ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, blog biasa je, tu yang takde inisiatif nak pasang iklan or anything. tunggu fofuler nanti lah kot.haha

      Delete
  14. Tahniah pada yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah...ada lagi dalam senarai.
    Thanks Sal

    ReplyDelete
  16. pencapaian terbaik juga la dapat berada di no 6 hehehe

    ReplyDelete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com