Sunday, 2 July 2017

Jula Juli Bintang Julai

Assalamualaikum semua. Syawal dah bermula, maka boleh nampak momentum blogging kita semua pun gi beraya sekali. Haha. Sama lah macam bulan Ramadhan lepas. Orang nak datang komen pun tak tau nak komen cmane sebab takde entry baru. Tapi aku memang tabik spring kat diorang ni, sebab entry lapuk tahap Bujang Lapuk pakai songkok pun depa komen dengan sepenuh hati. Mereka adalah:

aRzMoHa
Blog : http://www.arzmoha.com

nhhas
Blog : http://hnr318.blogspot.my/

Adam
Blog : http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.my/

Muhammad Khairuddin Lim
Blog : http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/

Zie Azi
Blog : http://jepunmari2.blogspot.com/

Siti Yang Menaip
Blog:http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

I am LZ
Blog : http://ladyinredplanner.blogspot.my/

Fidah Shah
Blog : http://whitebarley.blogspot.my

dorsett pink
Blog : http://dorsettpink.blogspot.my/

Ainniah Zulkefli
Blog : https://ainniah.blogspot.my

Mummy Julia
Blog : http://notachentamummy.blogspot.my

Siti Nurzafirah
Blog : http://miamorzafirah.blogspot.my

Hainom Okje
Blog : http://hainomokje.blogspot.com/

Nina Mads
Blog : http://ciksukataip.blogspot.my

raihanah
Blog : http://vitamin-cerdik.com/
 
Scdha Sein (SS)
Blog : http://scdhaseinphoto.blogspot.com/

Norhayati
Blog : http://tigalalat.blogspot.my

I olls sangat terharu dengan kehadiran u olls semua. Sebagai tanda penghargaan, blog-blog yang tersenarai akan dimasukkan dalam bloglist Julai. Silent reader pun aku tetap appreciate. Tapi dah silent, cmane aku nak tahu korang siapa kan? Musim panas, nak mengomen pun takde mood, termasuk aku jugak. Biasalah Ramadhan setahun sekali, masing-masing nak kejar pahala, nak kejar masa bersama keluarga, nak kejar trafik jam lagi. Hahaha.

Thanks a lot Scdha Sein for this gift!!!

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua. Tak sabar nak baca cerita raya dan tengok OOTD korang yang vogue belaka tu. Raya aku biasa je, kalau sempat aku buat entry lah ye. Sibuk sikit raya, almaklumlah duduk dengan parents, hari-hari ada tetamu. Siang  kerja. Nasiblah kau bujang memang kena naik awal. Lagipun majlis adik aku kan bulan ni. Super busy huwa.

OKlah, thanks for reading! Nanti datang lagi ye..

50 comments:

  1. silent reader = baca dalam hati, kan? aku dari dulu tak reti baca kuat2 nanti hilang fokus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..jangan kau buat pelik baca blog macam mengaji mukadam pulak

      Delete
  2. nak jugak tgok cik Sal kita ni ber OOTD..cepat roh rajin menghapdate mari..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baju lama aci tak nak OOTD ni? haha

      Delete
  3. sama la, umah mak zie bukan jauh pun..asyik duk dapur je la raya2 ni..nak melawa pun tak sempat haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawa-lawa pun duduk basuh pinggan je.haha

      Delete
  4. SALAM IDILFITRI THNIAH YG DISENARAI BLOGLIST

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya cik sal. Ya lah bila cuti raya blog pun bercuti juga akak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita.tapi sambil beraya tu otak dok ligat draft entry. Hihi.

      Delete
  6. Wow... Dah selamat sampai ye.. Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat sampai sebelum posmen cuti.hehe

      Delete
  7. Selamat Hari Raya Cik Sal... Maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita SS..mohon ampun kalau ada salah-silap

      Delete
  8. Masih jugak tersenarai nama ku disitu walau dlm kebusyian...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih masih sudi singgah walaupun busy

      Delete
  9. Replies
    1. selamat hari raya Adam..*saja nak reply dekat yang typo*haha

      Delete
  10. Selamat Hari raya Sal.

    nnt jom lah raya bersama jom...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom..jom..datanglah rumah I olls..nanti kita masak special. ewah..

      Delete
  11. Wah masih ramai komentator lg..tuh menunjukkan blog sal bagus...

    * Akak pun lama x singgah sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..biasa je kak. mungkin kawan blogger dah makin ramai berbanding mula-mula dulu.

      Delete
  12. Selamat Hari Raya mmaf zahir batin Sal..... Orang tunggu kat Tanjung tak muncul punnnn....
    Eh...eh... tak sangka masih tersenarai pulak ai, tapi mcm markah kesian je tu haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..semu orang yang komen lebih dari satu tersenarai, so x taulah nak kira kesian ke tak.hehe. La, mak tunggu tanjung ke..lambat sikit nak gosok babju fefel.

      Delete
    2. Singgah petang....bila nak buat open house ni

      Delete
    3. majlis kahwin adik saya tu kira open houselah..haha

      Delete
  13. Selamat Hari Raya Aidilfitri Sal. Maaf zahir dan batin. Tahniah buat semua yg tersenarai.. tahun ni blogwalking hancus.. masa tngh tak menentu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa..faham masing-masing ada banyak komitmen. mana dapat, kita terjah. yang tak sempat tu jangan merajuk pulak ye. hehe

      Delete
  14. Replies
    1. salam kenal and thanks singgah sini

      Delete
  15. Selamat Hari Raya Sal ... :)

    ReplyDelete
  16. salam aidilfitri Sal..maaf zahir batin..
    akk baru nak warmup blogwalking

    ReplyDelete
  17. selamat hari raya :) :)

    ReplyDelete
  18. hai kak sal!
    selamat hari raya

    ReplyDelete
  19. selamat hari raya maaf zahir batin

    ReplyDelete
  20. hehehe nampak gak terselit disitu :D

    ReplyDelete
  21. ok le tu sis still ada momentum utk blogging...mcm sy ni dah jd blogger sendu...utk 2017 pun baru ada 6 posting hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti mood blogging sampai boleh la stat blogging balik

      Delete
  22. Waahhh! Nama saya pun ada dlm senarai

    ReplyDelete
  23. Suka pulak dengan tajuk entri ni..
    Macam tajuk felem lama2 gitew...

    Thanks Sal..nama akak ada tu :)

    ReplyDelete
  24. Yeayyy blog LZ tersenarai, terima kasih Sal.. Tak sabar nak baca cerita Raya Sal 😊..

    ReplyDelete
  25. selamat hari raya aidilfitri..
    xtlmbt lg nk wish kan..still dlm bulan syawal..haha
    eh lupa nak bgtau, yaya da lame jd follower sal pun..
    hri tu sal ad singgh blog yaya suh follow kan.. kite lme follow da..
    cuma jrng bw je.tu yg jarang nmpk yaya kat komen kan kan kan ^o^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ajak follow, tak paksa pun. selalu post benda merapu segan tau kalau orang follow pastu tak enjoy apa kite tulis. apa pun, thanks follow n thanks singgah sini cik yaya..

      Delete
  26. yg komen ni musim panas dia trs x muncul2 kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntahlah..dia ikut g preseason kot.haha

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com