Tuesday, 5 January 2016

Nak souvenir dari Australia tak? Jom join giveaway kitorang!

Assalamualaikum dan hai semua! Buat kali pertamanya aku dan Siti yang Menaip buat giveaway. Bulan September lepas, kitorang ke Melbourne dan sebelum pergi lagi memang merancang nak buat giveaway kepada fellow readers. Tapi, yelah, banyak yang terjadi sampaikan dah masuk 2016 barulah terlaksana jugak GA yang kitorang dok plan ni.

Pada pendapat aku, GA ni lagi senang kalau sorang je yang manage, so tanggungjawab untuk handle GA kali ni aku serahkan pada Siti. Tapi, tu tak bermakna aku lepas tangan tau. Aku akan cuba untuk follow up semua peserta yang join. Insha Allah. Let me know kalau aku atau Siti terlepas pandang ye.

GA ni akan berlangsung dari 1 Jan sampai 8 Jan 2015. Nak join, klik banner bawah ni. Ada 6 fridge magnet dan 6 keychain untuk dimenangi. Simple je, just follow blog kitorang, then tinggal link kat entry INI sahaja.

http://sitiyangmenaip.blogspot.my/2016/01/australias-souvenirs-giveaway-by.html

So, all the best, gais!! Thank you in advance for joining!!

Nota kaki : Sekarang musim busy nokharom kat office..Asal free je aku gi blogwalking, asal blogwalking je aku free.

41 comments:

  1. Kalo i join kang rasa mcm zalim. So i x join lh ye. Bg chance kt org lain mng give away tu.
    Good luck uols

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..huda takpe, dah ada byk kat rumah kan..bagus tul.

      Delete
    2. Kak Huda ritu dia bawak balik Wallaby sekoq.. dok bela kat rumah =P

      Delete
  2. Cik sal kalo dh terima kiriman bgtau na... kot posmen slh alamat ka. Ha ha ha... gelak sepi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..sudah ku antar wasap di angin lalu

      Delete
    2. ngeh2.. Kak Huda pun ada minta alamat kat CT =P
      alamat kakak2 lain ngeh2..

      Delete
  3. gudluck Sal kaknoor pun cam malas je
    tkpe kasi chance org lain menang lah beri laluan hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai hati Kak Noor.. menangis di bucu katil tersedu sedan ngeh3..
      dramaaa benar =P

      Delete
  4. Replies
    1. Tuan mkl x blh join. Tak aci.
      Hi hi hi

      Delete
    2. Uncle pun ritu bawak balik Wombat.. hehehe..

      Delete
  5. xper wak pass., nak yg ori dari ciksal sendirik bolee? kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurm..lampi pulak saya tetibe.wak nak apa sebenarnya?nak pantun ke?haha

      Delete
    2. sbb kalo wak join mesti x menang punye., always bad luck ghituuu., huhu2

      Delete
    3. kamon Wak kamon.. belum cuba belum tau..
      nasib Wak minta dari Kak Sal jeee ngeh3..

      Delete
  6. Salam singgah sini dik sal...InsyAllah nak join juga...

    ReplyDelete
  7. tak sempat lagi nak join..busy cam nokharom jugak kat sekolah sekarang ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..biasalah, cikgu memang gitu

      Delete
  8. baru jumpa blog Sal... patutlah tak jumpa. dah pindah!

    ReplyDelete
  9. Gud luck Sal...moga berjaya....mak ni mmg dah pencen bab bab GA kecualilah dpt kereta sebijik baru mau join hihi..

    ReplyDelete
  10. nokhaaaarom eeh ngeh3.. tu yang whatsapp pun reply sipi2 je kan..
    kakak bizi cari rezeki.. nanti boleh banje adik =D

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum... terlepas join GA ni

    ReplyDelete
  12. huhuhuhu....sedih...terlepas peluang....

    ReplyDelete
  13. Sal, akak kan kalau busy aje mesti sempat blogwalking. Kalau tak busy, memang tak sempat nak blogwalking. Macamana tu? Hahaha!

    Tak dapatlah join dan tutup pun. Lagi pun akak ni spesies pemalas join segmen/GA ni. Kalau tetiba Sal kata nak bagi aje, barulah akak tetiba rajin datang sini. Hahaha!

    ReplyDelete
  14. ala...dah terlepas! idak confirm join
    nak buat camne...bukan rezeki

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. Insha Allah..yang ada ni pun tak settle lagi..hehe

      Delete

Thanks sudi baca. Komen je apa-apa korang suka. Lagi panjang lagi best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com